close

Contact rapid

clinica veterinara,clinica veterinara cluj,consultatii clinice veterinare ,consultatii clinice veterinare cluj,identificare cu microcipuri si pasapoarte ,identificare cu microcipuri si pasapoarte cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj,oftalmologie veterinara,oftalmologie veterinara cluj,dermatologie veterinara,dermatologie veterinara cluj,terapie intensiva veterinara cluj,interventii chirurgicale veterinare,interventii chirurgicale veterinare cluj,examene paraclinice veterinare,examene paraclinice cluj,pensiune canina si felina,pensiune canina si felina cluj,cosmetica felina si canina,cosmetica felina si canina cluj,fizioterapie veterinara ,fizioterapie veterinara cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj | clinica veterinara,clinica veterinara cluj,consultatii clinice veterinare ,consultatii clinice veterinare cluj,identificare cu microcipuri si pasapoarte ,identificare cu microcipuri si pasapoarte cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj,oftalmologie veterinara,oftalmologie veterinara cluj,dermatologie veterinara,dermatologie veterinara cluj,terapie intensiva veterinara cluj,interventii chirurgicale veterinare,interventii chirurgicale veterinare cluj,examene paraclinice veterinare,examene paraclinice cluj,pensiune canina si felina,pensiune canina si felina cluj,cosmetica felina si canina,cosmetica felina si canina cluj,fizioterapie veterinara ,fizioterapie veterinara cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj - Program
Luni - Vineri: 09:00 - 12:00 si de la 13.00 - 20.00; Sambata 10.00 - 15.00
close

Formular de comandă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Deparazitări

  Deparazitări interne:

  Există numeroși paraziți interni care pot afecta corpul animalelor; cei mai des întâlniți sunt cei cu acțiune intestinală: isospora, giardia, ascarizi, toxocara, etc.. Parazitozele intestinale se manifestă preponderent prin diaree (scaune frecvente și moi) care în general sunt urât mirositoare.

  Programează un consult

  Prima deparazitare internă la căței începe la vârsta de 3 săptamâni, cu repetare la 2 săptămâni (înainte de prima vaccinare), apoi lunar pana la varsta de 6 luni, urmând să fie repetată din 3 în 3 luni toată viața animalului. La pisoi, prima deparazitare poate începe la vârsta de 4 săptămâni, apoi la două săptămâni până la vârsta de 3 luni, se continuă la fel ca și la câine din 3 în trei luni.

  Deparazitări externe:

  Căpușele sunt o problemă tot mai mare și în județul Cluj. Ele pot transmite numeroase bacterii care generează boli cu efect foarte dăunător pentru organismul animalelor, de exemplu babesia, borelioza, erlichioza etc.. De asemenea, puricii și păduchii reprezintă un discomfort atât pentru proprietari cât și pentru patrupede, iar animalele pot dezvolta alergii grave la purici.

  Deparazitarea externă prin aplicarea de pipete, zgărzi sau administrarea unor pastile previn atașarea paraziților externi.

  Contact Icon
  expand_less