close

Contact rapid

clinica veterinara,clinica veterinara cluj,consultatii clinice veterinare ,consultatii clinice veterinare cluj,identificare cu microcipuri si pasapoarte ,identificare cu microcipuri si pasapoarte cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj,oftalmologie veterinara,oftalmologie veterinara cluj,dermatologie veterinara,dermatologie veterinara cluj,terapie intensiva veterinara cluj,interventii chirurgicale veterinare,interventii chirurgicale veterinare cluj,examene paraclinice veterinare,examene paraclinice cluj,pensiune canina si felina,pensiune canina si felina cluj,cosmetica felina si canina,cosmetica felina si canina cluj,fizioterapie veterinara ,fizioterapie veterinara cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj | clinica veterinara,clinica veterinara cluj,consultatii clinice veterinare ,consultatii clinice veterinare cluj,identificare cu microcipuri si pasapoarte ,identificare cu microcipuri si pasapoarte cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj,oftalmologie veterinara,oftalmologie veterinara cluj,dermatologie veterinara,dermatologie veterinara cluj,terapie intensiva veterinara cluj,interventii chirurgicale veterinare,interventii chirurgicale veterinare cluj,examene paraclinice veterinare,examene paraclinice cluj,pensiune canina si felina,pensiune canina si felina cluj,cosmetica felina si canina,cosmetica felina si canina cluj,fizioterapie veterinara ,fizioterapie veterinara cluj,stomatologie veterinara,stomatologie veterinara cluj - Program
Luni - Vineri: 09:00 - 12:00 si de la 13.00 - 20.00; Sambata 10.00 - 15.00
close

Formular de comandă

    Nume (obligatoriu)
    E-mail (obligatoriu)
    Telefon (obligatoriu)
    Observații

    Vaccinări

    Vaccinarea se face pentru a imuniza organismul împotriva unor virusuri sau bacterii periculoase pentru câini (parvoviroză, jigodie, leptospiroza, hepatita virală, parainfluenza, tuse de canisă și rabie) și pisici (panleucopenie, rinotraheitei infecțioase, calicivirozei, leucemiei și rabiei).

    Programează un consult

    Pentru căței, vaccinarea începe, în funcție de statusul vaccinal matern (vacinările mamei), cel mai devreme la vârsta de 6 săptămâni, cu vaccin monovalent, urmată de vaccinuri cu mai multe valențe, cu rapel din 3 în 3 săptămâni, până la vârsta de 3 luni, cand se administrează vaccinul antirabic. Apoi vaccinarea se efectuează anual.

    Câinele NU va fi scos afară la plimbare în perioada vaccinării “de copilărie”. În prima săptămână după vaccin trebuie protejat de orice stres.

    Pentru pisoi, vaccinarea începe la vârsta de 8 saptamâni (în funcție de statusul vaccinal al mamei), se continuă cu administrarea a două vaccinuri polivalente la un interval de 3 saptamani între ele și se încheie cu vaccinul antirabic. Vaccinarea se efectuează în general, cu vaccin trivalent, împotriva rinothaheitei infecțioase, panleucopeniei și a calicivirozei. Unele firme de vaccinuri au valențe suplimentare, împotriva leucemiei și clamidiozei.

    Pisoii NU trebuie lăsați în contact cu alte animale, mai ales în prima săptămână după vaccin și trebuie evitate evenimentele stresante (băi, vizitatori, schimbări de mediu, etc.).

    Ca la orice procedură medicală, pot exista efecte adverse: febră, letargie, tumefierea zonei inoculate și chiar reacții anafilactice. Vorbiți cu medicii noștri despre orice posibil efect advers.

    Contact Icon
    expand_less
    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
    Detalii Am înțeles